Nederlandse Draken Club logo

Nederlandse Draken Club logo Nederlandse Draken Club logo Geen account? Lid worden

INSCHRIJVEN VOOR DELTA WEEKEND, KAAG EN SAINT-TROPEZ

18 juni 2017 om 13:03

 

INSCHRIJVEN KAN NOG STEEDS.

Deltaweekend_logo_transp_small-1

Delta Weekend gaat door. Inmiddels 7 inschrijvingen. En de belangstelling neemt toe. Het kan dus nog een mooie vlootschouw worden. Want we gaan vooral naar Zeeland om daar de klasse te tonen aan vele IRC-zeilers die wellicht toe zijn aan een nieuwe uitdaging.Het wordt voor de diverse plassenzeilers – naast alle vrolijkheid en Zeeuwse Roem – ook een mooie ervaring om op stroom op de Oosterschelde te gaan varen.

KOMEN DUS !!

Tegelijkertijd is er het Open in Deauville. Voorzover bekend gaat NED 345 er zijn titel van 2016 verdedigen. NED 429 (Team André Dupon, Huib Bannier en Robbert Blauwkuip) treden er eveneens aan tussen ‘des Fruits de Mer locales’.

van 13-16 juli gaan een aantal bemanningen weer naar de Kaagweek. Het is dan het derde jaar met als resultaat dat er een vloot aan het ontstaan is op De Kaag.  Tijdens de drukbezette zomeravondwedstrijden op woensdag varen er dit jaar zo’n 5-6 Draken mee. Inschrijven via google op Kaagweek 2017.

In augustus wordt het weer vrolijkheid in Ostende met de Brugse Zotte en  het opvolgende Belgisch Open van 3 -6 augustus. Vorig jaar met maar liefst 10 NED’s.

IMG_0975

Het wordt het jaar van Do You Do You Do You Saint-Tropez !!

Inmiddels hebben vier NED’s zich ingeschreven voor de Gold Cup in . Het zullen er ongetwijfeld meer worden, maar dan moet je niet te lang wachten met inschrijven. DE LIMIET staat op  100 deelnemers.