Nederlandse Draken Club logo

Nederlandse Draken Club logo Nederlandse Draken Club logo Geen account? Lid worden

35 % KORTING TRANSPORT DRAGON GOLD CUP 2018 HELSINKI

19 januari 2018 om 09:37

 DRAGON GOLD CUP 2018 HELSINKI  20 juli – 28 juli

De organisatie van de DGC 2018 heeft een sponsor deal gesloten met Finnlines.

Robin de Jong (NED 22)  heeft contact met Finnlines en meldde de volgende info:

Retour voor 3 personen met een binnenhut zonder maaltijden incl. een combinatie tot 14 m ongeveer €1800,- kwijt (inclusief de 35% korting).

Draakzeilers krijgen bij een boeking vóór 31 maart voor de reis met Finnlines van Travemunde naar Helsinki v.v. voor auto en boot 35 % korting. Na 1 april is de korting 25 % op de standaard tarieven. Alleen de boot op de ferry kan ook. Die wordt dan door Finnlines in Helsinki naar de HSK Sailing Club gebracht. Codewoord  voor de booking is: Dragon

Travemunde <> Helsinki is een dagelijkse lijndienst van Finnlines. Vanuit Amsterdam is het 545 km naar Travemunde. Rudy Jurg, een Nederlander die voor Finnlines in Helsinki werkt, is nauw betrokken bij de logistiek van de DGC 2018. U kunt hem mailen voor vragen op rudyjurg@gmail.com.

Inmiddels zijn er 32 inschrijvingen, waaronder één NL-team. Twee andere NL-teams zijn met de booking bezig. Wellicht stimuleert deze eenvoud van reizen voor een mooi prijsje ook andere teams om eind juli in Finland mooie Drakenpotten te zeilen en op Finse wijzen een Drakenfeestje te vieren bij de buitengewoon sfeervolle Helsinki Yacht Club.