Nederlandse Draken Club logo

Nederlandse Draken Club logo Nederlandse Draken Club logo Geen account? Lid worden

BMW SPONSOR INTERNATIONALE DRAKENKLASSE

2 februari 2018 om 10:34

BMW Yachtsport is al jaren de sponsor van de Drakenklasse. Ook voor 2019 hopen wij BMW Yachtsport te kunnen aantrekken als hoofdsponsor voor de Dragon Gold Cup. Onderdeel van de sponsoring is dat leden van Dragon Associations, zoals onze Nederlandse Drakenclub, rechtstreeks via BMW VIP Sales in München een nieuwe BMW of Mini kunnen bestellen met circa 30 % korting.

Het werkt heel simpel.
U stuurt een email naar info@dragonclass.nl
U wordt dan aangemeld bij VIP Sales München met het door u gewenst type. U ontvangt vervolgens een aanvraagforrmulier voor de samenstelling van het type uit de vele keuzemogelijkheden. Binnen 1 `a 2 dagen ontvangt u van BMW VIP Sales de offerte ex BTW / ex BPM. Bij uw definitieve bestelling geeft u aan bij welke BMW dealer u de aflevering in Nederland wenst. Deze regelt de invoer, het afleverklaarmaken en het kenteken. Ook betaalt u via die dealer de BPM en BTW over de fabrieksprijs.

Als voorbeeld: een BMW X3i (4-wheel drive) 2.0 D (All green) met sportstoelen en een inklapbare trekhaak die 2400 kg mag trekken kostte in 2017 all in €53.000 en werd volgens de autopas (verplicht met klasse 3 alarm) WA-Casco verzekerd voor waarde € 70.450. Tel uit je voordeel.

Dit jaar is een lid van de NDC via BMW VIP Sales de tevreden eigenaar geworden van een Mini Clubman.

Geinteresseerd ? Mail uw intentie naar info@dragonclass.nl en u wordt aangemeld in Munchen bij de VIP Sales afdeling.