Nederlandse Draken Club Logo

Pieter Heerema met NED 412 2e tijdens de King Juan Carlos Trophee in Cascais

11 April 2017 om 00:23

Pieter Heerema is ‘Back Again’. Hij deed begin april met zijn NED 412 Troika  mee aan de finale van de winterserie in Cascais, de strijd om de King Juan Carlos Trophee. Samen met zijn maat en sparring partner Lars Hendriksen, nu als middenman, waren ze weer vooraan in het veld te vinden.

In dit sterke veld met vele Europese toppers zeilde Pieter in de spirit van de Vendée Globe met het logo ‘No Way Back Sailing Team’ in zijn spi.

De Club Naval de Cascais schreef  het volgende over de NED 412:

This last race was won by the Troika of Pieter Heerema and he took a leap in the standings and secured the second place of the podium.

TOP Pieter !! We hopen je ook in Muiden te treffen waar (nieuw) klassiek zilver een jaar lang voor de pronkkast is te verdienen.  De Ernst Moltzer Drakenbeker uit 1940 is terug in de klasse sinds 1977.