Nederlandse Draken Club Logo

Zaterdag 25 Januari nieuwjaarsborrel NDC

8 January 2020 om 21:07

Vrienden en vriendinnen, bemanningen, eigenaren, partners,

allereerst een heel actief, gezond, sportief en gezellig Nieuwjaar, dus een mooi Drakenjaar gewenst! Dat we elkaar maar vaak mogen treffen op, naast en wellicht in het water!Om goed te beginnen nodigt het bestuur jullie allen uit, dus eigenaren, bemanningen en partners, om te toosten op 2020.  Zaterdag 25 januari zijn we welkom in Brasserie De Nieuwe Meer, Westeinder Plas, Aalsmeer, vanaf 16 uur ( tot 18 uur…). Locatie parkeerterrein Kolenhaven/Stationsstraat. Met kettingpontje oversteken…!!  

We zien jullie graag allemaal natuurlijk! Graag even een reactie of je wel of niet komt, en met hoeveel, dan geven we dat door aan de Brasserie. 

Sportieve groet, mede namens bestuur NDC: Klaas, Daan, Wouter en Erik


Netty Tiggelman
secretaris

PS : nadien wat eten bij de Brasserie is mogelijk, kan zonder aanmelding.