Nederlandse Draken Club Logo

Clinic Pieter Heerema, Aalsmeer 4/5 April

15 January 2020 om 21:18

Op 4 en 5 april 2020 wordt er weer op het Westeinderplassen een zeil clinic georganiseerd. We zijn erg blij dat Pieter Heerema de clinc zal geven. Hierbij nogmaals de oproep aan de leden van de NDC om hun skills te verbeteren, dus aarzel niet en schijf je in op de website. Er is, net als voor de wedstrijden een inschrijvingsitem, onder de tap ‘Racing’ aangemaakt.  

<<Registration closed>>

Het is wel van belang dat de teams die inschrijven met hun vaste team (stuurman en bemanning), de gehele clinic aanwezig zijn, dat de Draak ‘wedstrijd klaar’ is, dat elke Draak een eigen VHF heeft. Verder zullen de ingeschreven teams op voorhand een vragenlijst ontvangen en deze moet uiterlijk begin maart volledig ingevuld geretourneerd zijn. Pieter heeft er veel zin in en zal ons weer op een hoger niveau brengen. Er is dus plek voor 6 teams! Dus voor diegene die dit willen, aarzel niet en schrijf direct in. Indien er massaal op wordt ingeschreven zal het bestuur, in overleg met Pieter een keuze maken wie in 2020 deel mag nemen.  

Wie voor 4 en 5 mei ‘buiten de boot’ vallen, op 2 en 3 mei 2020 wordt er nog een zeil Clinic georganiseerd. De trainer bij dat evenement is niet minder dan Stavros himself! Locatie: Muiden. Ook voor dit evenement kan al op de NDC site worden ingeschreven. 

Best Regards / met vriendelijke groet, 
Klaas RuigewaardChairman / Voorzitter NDC