Nederlandse Draken Club Logo

de ‘Verduyn-prijs’

16 January 2020 om 22:48

Marc Blees, Draakzeiler, Regenboogzeiler en Maxi-zeiler, is door de Nederlandse Drakenclub in het zonnetje gezet voor zijn sponsorbijdragen aan de NDC. Reeds vele jaren steunt hij met CODE ZERO vanuit Aalsmeer de actieve wedstrijdzeilers van de Drakenclub. In 2019 was hij ook de ‘Official Supplier’ voor de shirts van de Dragon Gold Cup 2019 en matste zijn bedrijf ons ook nog voor het immer favoriete jaarlijkse ONK-shirt. Als dank werd hem door de NDC de ‘Verduyn-prijs’ aangeboden. Een Drakenprijs uit augustus 1945. Toen uitgereikt aan de winnaar van de eerste Drakenwedstrijd op de Westeinder na WO II.Deze jaarprijs is tegenwoordig bestemd voor een lid dat zich op of langs de Westeinder extra inzet voor de Nederlandse Drakenklasse.

Ook dit jaar biedt Marc weer de ontvangstruimte van CODE ZERO aan voor de deelnemers van de Clinic die op 4 en 5 april door Pieter Heerema vanuit Code Zero op de Westeinder wordt gehouden. Deze deelnemers kunnen dan al eind maart hun Draak bij Code Zero tuigen, kranen en afmeren. 

Diegenen die nog nieuw ‘ foul weather gear’ willen aanschaffen voor het nieuwe zeilseizoen kunnen op 25 januari a.s. tijdens de borrel bij Brasserie De Nieuwe Meer de nieuwe lijn van Code Zero bekijken en aanschaffen met een mooie korting.