Nederlandse Draken Club Logo

Alle evenementen tot 1 Jun –CANCELLED–

23 March 2020 om 21:27

Allen,

Zojuist heeft de regering aangegeven dat  tot 1 juni 2020 alle bijeenkomsten, ook voor minder dat 100 mensen verboden zijn (zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/23/aangescherpte-maatregelen-om-het-coronavirus-onder-controle-te-krijgen).

De verspreiding van het coronavirus heeft grote invloed op het maatschappelijk leven en de sport. Het belangrijkste is dat we gezamenlijk deze gezondheidscrisis bedwingen. De genomen maatregelen zijn bedoeld om deze crisis tot een goed eind te brengen. Ook wij zullen ons hieraan moeten conformeren. In ons dagelijks leven en tijdens het uitoefenen van onze sport.

Dit betekent dat de gehele Aalsmeer serie geen doorgang kan vinden. Ook de clinic door Stavros te Muiden kan niet plaatsvinden. Ten aanzien van de Grand Prix Stad Enkhuizen zullen de eerste twee weekenden geannuleerd worden.

Wij hopen dat de geplande zeilevenementen vanaf het weekend van 6 en 7 juni, ‘Grand Prix Stad Enkhuizen – Final 2020’ door kunnen gaan.

Het belangrijkste is natuurlijk dat we gezond blijven. Mocht het zijn dat u toch geveld wordt door deze griep, wij hopen dat u de milde variant heeft en weer snel gezond zal zijn. 

Mocht u vragen hebben: aarzel niet om die te stellen, via https://www.dragonclass.nl/contact/

Best Regards / met vriendelijke groet,


Klaas Ruigewaard
Chairman / Voorzitter NDC