Nederlandse Draken Club Logo

Kortingsvoucher Code Zero

27 March 2020 om 20:14

Beste Zeilers,

Door de Coronacrisis heeft ons zeilseizoen een geheel andere start dan we verwacht hebben. Veel evenementen zijn afgeblazen en er is ook veel onduidelijkheid over wat nu wel en niet mag. Eén ding staat voorop: gezamenlijk er voor zorgen dat we deze crisis gaan bedwingen. We blijven jullie informeren !!
Nu kunnen we iets positiefs  melden, nl. het volgende: Marc Blees, van Code Zero, heeft deze week contact opgenomen. Zoals velen van jullie weten is Marc een van de trouwe sponsoren van de Nederlandse Draken klasse. Tijdens de grote evenementen worden er altijd mooie shirts van Code Zero geregeld.

Om ons wat ‘troost’ te bieden, krijgen wij de gelegenheid om met een mooie korting kleding te bestellen bij Code Zero. Gewoon veilig via de webshop bestellen, met de kortingsvoucher. Deze korting is van toepassing op de gehele collectie!
Om het speciaal  te maken is het mogelijk om het NDC logo erop te krijgen, maar ook een zeilnummer of een team-naam / scheepsnaam. Indien dat de bedoeling is, neem dan even contact op met Code Zero.

Best Regards / met vriendelijke groet,

Klaas Ruigewaard
Chairman / Voorzitter NDC