Nederlandse Draken Club Logo

Update Brugse Zot en Open Belgisch Kampioenschap

3 August 2020 om 21:03

Het (De) COVID-19 circus houdt ons nog steeds in de greep. Ondanks dat er momenteel in België meer mensen besmet zijn geraakt met het COVID-19 virus, heeft de BDA in overleg met het organiserend comité besloten om de evenementen Brugse Zot en het Open Belgisch Kampioenschap door te laten gaan. Helaas is het niet mogelijk om ook een sociaal programma aan te bieden en er zijn door de Belgische overheid een aantal regels gesteld waar een ieder zich aan dient te houden. Ook komt iedereen op eigen verantwoording. Is niets nieuws natuurlijk echter in deze lastige tijdenis het goed om dit nog even te benadrukken. Voor diegene die nog twijfelt: het is een prachtig vaarwater en de wedstrijden worden goed georganiseerd. Als je wel wilt zeilen en nu het sociale programma minder belangrijk vindt, dan kan er vanaf 8 augustus tot 16 augustus gezeild worden. Inschrijven via www.belgiandragons.be

Klaas Ruigewaard
Chairman / Voorzitter NDC